صحبتهای اخیر یوسف بهتری (رئیس فدراسیون رزمی) با رادیو ورزش در خصوص احتمال بازگشت موی تای به این فدراسیون با موضع گیریها و واکنشهای منفی بسیاری از سوی اهای موی تای روبرو شد.

صحبتهای اخیر یوسف بهتری (رئیس فدراسیون رزمی) با رادیو ورزش در خصوص احتمال بازگشت موی تای به این فدراسیون با موضع گیریها و واکنشهای منفی بسیاری از سوی اهای موی تای روبرو شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، ایمان غیاثوند، پیشکسوت با سابقه و مسئول پیگیریهای ویژه انجمن موی تای در پاسخ به این اظهار نظر بهتری گفت: حرفهای وی به نوعی بی احترامی و توهین آشکار به ارکان کارشناسی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای، فدراسیون بین المللی موی تای و همچنین تصمیم منطقی دکتر شهرام عظیمی سرپرست وقت این فدراسیون تلقی می‌شود چرا که جدا شدن موی تای از فدراسیون رزمی نه یک نظر شخصی و سلیقه ای، بلکه مطابق با قوانین ایفما و کارشناسی های چند ساله وزارت ورزش انجام گرفت که از آن جمله می توان به دیدگاه های حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد فرد کارشناس اسبق شورای ساماندهی سبک های رزمی وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد.
وی ادامه داد: عالی ترین مرجع فنی و اجرایی ورزشهای مبارزه ای، انجمنهای متولی این رشته ها هستند که دارای عضویت جهانی بوده، ضمن اینکه هیات رییسه هر انجمن نیز مجری مصوبات مجمع است
.

عضو سابق هیات رییسه انجمن موی تای عنوان کرد: در مورد موی تای، کیک بوکسینگ واکو و ساواته مواضع اعضای مجمع و هیات رییسه کاملا شفاف و طبق قوانین جهانی، عدم همکاری با فدراسیون رزمی است‌. فدراسیون بین المللی موی تای(ایفما)، واکو و فدراسیون بین المللی ساواته نیز رسما و بارها از قبل تاکنون اعلام کرده اند که فدراسیون رزمی به هر شکل و عنوان را به رسمیت نمی شناسند.
وی تصریح کرد: فدراسیون رزمی که مدعی انجمنهاست، مگر کل بودجه اش چقدر است که بتواند از عهده هزینه انجمنها برآید؟ این فدراسیون در خوشبینانه ترین حالت و با بودجه کمیته ملی المپیک کمتر از یک و نیم میلیارد بودجه دارد که کفاف حقوق پرسنل و هزینه های جاری خودش را هم نمی دهد؛ به همین دلیل است که هنوز بدهی حق عضویت انجمن‌موی تای به مبلغ
۴۵۰۰ دلار از چند سال قبل تاکنون باقی است!

مسوول پیگیریهای ویژه انجمن موی تای اظهارداشت: فرض کنیم ایفما نامه به رسمیت نشناختن و سوء مدیریت در فدراسیون رزمی را به دفعات ارسال نمی کرد و هیچ منع اساسنامه ای نیز از بابت زیرمجموعه بودن موی تای در این فدراسیون وجود نداشت، سوال این است در مدت شش سال اخیر و تصدی گری فدراسیون رزمی در موی تای، آیا جز دهها حاشیه و فجایعی که زبان از گفتنش شرم دارد اتفاق نیفتاد؟ آقایان بد نیست به خاطر بیاورند که تیم ملی موی تای ایران در اولین اعزام خود در زمان مدیریت جواد نصیری پس از کسب عنوان قهرمانی با عکس حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روی سکوی جهانی حاضر شد اما با تغییر مدیریت این رشته و سپردن عنان کار به فدراسیون رزمی، آن افتضاح تاریخی در جام جهانی روسیه و ایستادن روی سکو کنار ورزشکار صهیونیست رخ داد.


ناظر و نماینده سابق کمیته ملی المپیک در انجمن موی تای گفت: بهتری با استناد به کدام کارنامه موفق، سنگ بازگشت موی تای را به سینه زده و عنوان می کند که موی تای به خاطر یک تصمیم اشتباه و شخصی به فدراسیون انجمنهای ورزشی رفته است؟ صراحتا می گویم موی تای آن شش سال هم اشتباهی به فدراسیون رزمی برگشته بود و مطمئنا اگر کج سلیقگی ها و تصمیمات خلق الساعه مسوولان وقت نبود، این ورزش اکنون شرایط بسیار بهتری را تجربه می کرد.

غیاثوند  مدعی شد: به نظر می رسد اینگونه اظهارنظرهای غیرکارشناسانه با هدف التهاب و ایجاد تشنج در خانواده موی تای بیان شده است وگرنه دلیلی ندارد برای رشته ای که سال گذشته با قهرمانی در قاره آسیا، برای کشور افتخارآفرین بوده است، آدرس غلط متصور شویم.

غیاثوند همچنین درباره اینکه بهتری موی تای را به سبکی “گلنگدنی” تشبیه کرد نیز گفت: وی هنوز تفاوت سبک و انجمن را نمی داند، چگونه درباره ورزش موی تای اظهار نظر می کند و این ادبیات ناشایست و کمبود اطلاعات فنی از کسی که قریب به ۱۷ سال از سطح اول ورزش رزمی دور بوده، بعید نیست.

وی در پایان یادآور شد: هرگونه اظهار نظر در مورد مسایل جاری ورزش باید از زبان یک مدیر متخصص و تحصیل کرده ورزشی عنوان شود، حال آنکه طبق مستندات آقای بهتری با داشتن مدرک لیسانس مهندسی، فاقد این خصوصیت است و اظهارات اخیر وی در مورد غیبت کیک بوکسینگ واکو در بازیهای ورلد گیمز، ناشی از همین ناآگاهی است. به نظرم وی اگر بجای این صحبتها، وقتش را صرف ساماندهی  سبکها و انجمنهای متبوعه آن فدراسیون کند، مطمئنا نتایج بهتری کسب خواهد کرد.