بهرام قدیمی، رئیس فدراسیون بین المللی ورزشهای بین دانشگاهی جهان گفت: امسال با توجه به مشکلات مالی و ارزی امکان اعزام همه رشته های مسابقات بین دانشگاهی را نداشتیم و در دو رشته از مجموع پنج رشته شامل بسکتبال زنان و مردان و فوتسال شرکت می کنیم. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، وی در […]

بهرام قدیمی، رئیس فدراسیون بین المللی ورزشهای بین دانشگاهی جهان گفت: امسال با توجه به مشکلات مالی و ارزی امکان اعزام همه رشته های مسابقات بین دانشگاهی را نداشتیم و در دو رشته از مجموع پنج رشته شامل بسکتبال زنان و مردان و فوتسال شرکت می کنیم.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، وی در نشست خبری در محل کمیته ملی المپیک گفت: امسال ما در دو رشته از مجموع پنج رشته این رقابتها شرکت می کنیم که شامل بسکتبال زنان و مردان و فوتسال است اما قطعا در سالهای آینده با جذاب حامی مالی بیشتر و حمایتهای جدی تر وزارت ورزش و جوانان و فدراسیونهای مرتبط حضور پررنگ تری در مسابقات بین المللی بین دانشگاهی خواهیم داشت.
قدیمی گفت: تمام تلاش ما بر این است که از سال آینده در تمامی رشته های مسابقه ای شرکت کنیم.
وی با بیان اینکه مسابقات بین دانشگاهی جای خوبی برای شناسایی استعدادهای بکر و توانمند حوزه دانشگاهی و دانشجویی است، اضافه کرد: اگر چه در مسابقات بین دانشگاهی، دانشجویان از کشورهای مختلف جهان با فرهنگها و زبانهای مختلف حضور دارند اما در مجموع با حضور نخبگان جهان و با یک همدلی و همگرایی خاص برگزار می شود که از ارزش خاصی برخوردار است.
رئیس فدراسیون بین المللی ورزشهای بین دانشگاهی جهان با اشاره به اینکه نوزدهمین دوره مسابقات بین دانشگاهی با حضور دانشجویان ورزشکار ۳۳ کشور جهان در پنج رشته ورزشی برگزار می شود، گفت: این رقابتها از سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه انتورپ بلژیک آغاز می شود و به مدت یک هفته ادامه خواهد یافت. کاروان ورزشی ایران شامل دختران و پسران ورزشکار و مربیان آنان ۴۳ نفر هستند که روز سوم اردیبهشت ماه تهران را به مقصد بلژیک ترک می کنند.
وی ادامه داد: ورزشکاران بزرگ و صاحب نام کشور چون علی دایی، سعید معروف، محمد موسوی، محمد اکبری، صمد نیکخواه بهرامی و تعداد زیاد دیگری از ورزشکاران به نام کشور به عنوان دانشجو در این رقابتها شرکت کرده اند که اهمیت و جایگاه این رقابتها را نشان می دهد. در رشته فوتسال مردان تیمهایی از دانشگاههای بارسلونا اسپانیا، لندن، ادینبورگ اسکاتلند، انتورپ و لیون بلژیک، روسیه، ایتالیا و آلمان حضور دارند. همچنین در این رقابتها تیم بسکتبال پسران دانشجو با تیمهایی از کشورهای کرواسی، روسیه ، لبنان و اسپانیا همگروه است. تیم بسکتبال دختران دانشجو نیز با تیمهایی از انگلستان، اسپانیا، ایتالیا و لبنان رقابت می کند.
رئیس فدراسیون بین المللی ورزشهای بین دانشگاهی جهان خاطر نشان کرد: قصد داریم از سال آینده در دو رشته فوتبال و فوتسال زنان نیز حضور جدی تری داشته باشیم.
قدیمی ادامه داد: در تقویم ورزشهای بین دانشگاهی در سال ۲۰۱۸ برنامه های دیگر برنامه ریزی شده است که مسابقات تنیس دختران و پسران دانشجو در آبانماه در روسیه، مسابقات فوتبال زنان آذرماه در بلژیک و مسابقات زمستانی بین دانشگاهی بهمن ماه به میزبانی اتریش برگزار خواهد شد.
قدیمی در ادامه همچنین به راه اندازی کمیته استعدادیابی در فدراسیون ملی ورزشهای بین دانشگاهی اشاره کرد و گفت: این بخش با هدف شناسایی استعدادهای برتر دانشجویی و دانش آموزان سال آخر دبیرستان فعالیت خود را آغاز می کند و امیدواریم بتوانیم نفرات برتر را شناسایی و از سالهای آینده تیمها با قدرت بیشتری روانه این رقابتها شوند.
وی در خاتمه افزود: خوشبختانه در سالهای اخیر همکاری و مشارکت بیشتر با فدراسیونهای ورزشی و وزارت ورزش و جوانان داشته ایم و امیدوارم ایران بتواند امسال در رشته های تنیس روی میز و اسکی میزبان رقابتهای بین دانشگاهی شود.
حسین شمس سرمربی تیم فوتسال دانشجویان ایران در رقابتهای بین دانشگاهی نیز گفت: تیم فوتسال اعزامی به این رقابتها ترکیبی از دانشجویان برتر کشور است که البته سه نفر آنان افتخار این را دارند که پیراهن تیم ملی را نیز برتن دارند.
وی ادامه داد: تیمهای دانشگاهی قدرتمندی همه ساله در این رقابتها حضور دارند و ما طی ۱۰ دوره حضور در این رقابتها همیشه عنوان قهرمانی یا نایب قهرمانی را از آن خود کرده ایم.
شمس در خانمه افزود: بسیاری از ورزشکاران و فوتسالیستهای خوب کشورمان با حضور در این رقابتها شناسایی و به تیم ملی دعوت شدند یا بسیاری از بازیکنان صاحب نام چون علی دایی یا مهدی مناجاتی در دوره های مختلف رقابتهای بین دانشگاهی حضور داشته اند.