نایب رییس فدراسیون وزنه برداری: شرایط و فضای انتخابات فدراسیون جهانی را آنالیز می کنیم

دکتر باقری، نایب رییس فدراسیون وزنه برداری معتقد است؛ با مشورت متخصصین امر در جریان فضای انتخابات بیشتر قرار گرفته ایم بنابراین در حال آنالیز آنها هستیم تا با رویكردی درست بتوانیم حداكثر امتیاز را كسب نماییم.

image_pdfimage_printچاپ خبر

به گزارش خبرگزاری ایپنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ دکتر داود باقری نایب رییس فدراسیون وزنه برداری و رییس کمیته پزشکی، در خصوص رقابت های وزنه برداری نوجوانان جهان در بانکوک تایلند افزود: رقابت خیلی سنگینی در مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان در بانکوک تایلند وجود داشت. کشورها با تمام توان خود در مسابقات حضور پیدا کرده بودند زیرا كسب سهمیه برای حضور در المپیک 2018 نوجوانان برایشان دارای اهمیت بود .تیم های زیادی پا به عرصه این رقابت ها گذاشته بودند كه تقریبا نیمی از ٥٢ كشور شركت كننده با نفرات كامل و بهترین نفرات خود شركت كرده بودند كه شگفتی و تعجب مسئولان فدراسیون جهانی وزنه برداری را در بر داشت. حتی رقابت دربعضی از اوزان به گروه(C) هم کشیده شد. در رده سنی نوجوانان سرمایه گذاری زیادی صورت گرفته است.

با اینکه ما سال قبل نایب قهرمان شده بودیم ولی فکر نمی کردیم امسال در تایلند با این رقابت های سنگین تیم های شرکت کننده، بر روی سکو قرار گیریم. این مسئله نشان داد فدراسیون در طول یکسال گذشته پیشرفت داشته و خوب کار کرده است در این زمینه باید از شورای عالی فنی ، مربیان و دست اندركاران وزنه برداری در استان ها و خصوصا از كادر زحمت كش و فداكار تیم ملی تشكر نمود، كسانی كه در حال تربیت نسل اینده وزنه برداری بوده و مثل برادر و پدری مهربان بالای سر نوجوانان هستند و مراقب همه جوانب فنی و اخلاقی بوده و شبانه روز درتلاش بوده اند و با کمبودها ی زیاد ی ساخته و هیچگاه هدف را رها ننموده اند .

وی ادامه داد: از اینکه مقام دوم را در جهان بدست آوردیم آن قدر هم نباید خوشحال باشیم چون ما در مقام تیمی رتبه خوبی بدست آوردیم ولی در رقابت انفرادی در برخی موارد ضعف داشتیم . امیدواریم با بهبود وضعیت بودجه و درامد ورزش و اختصاص امكانات بیشتر در سال جدید بتوانیم به برنامه های تدوین شده دست یابیم و از كورس رقابت با دنیا عقب نمانیم .نایب رییس فدراسیون وزنه برداری در خصوص انتخابات فدراسیون جهانی که قرار است خرداد ماه سال جاری در بانکوک تایلند برگزار شود، گفت: همانطور كه همه مطلع شده اند نمایندگان كشورمان در پست ها و كمیته های مهمی كاندید شده اند و در صورت كسب كرسی و یا كرسی هایی در انتخابات پیش رو ، می توان گفت پس از چندین سال دوری و عدم موفقیت در انتخابات فدراسیون جهانی، موفقیتی در حد شان و جایگاه وزنه برداری كشور بدست آمده است.همانگونه كه همگان شاهد بودند خلا وجود كرسی های تاثیرگذار در فدراسیون وزنه برداری چه تبعات دردآوری برای ورزش كشور و غرور ملی در المپیك ریو در بر داشت . در شرایط حاضرمطالبه جامعه خصوصاً ورزش دوستان، از فدراسیون این استكه از ظرفیت های موجود و توان وزنه برداری استفاده گردد تا موفقیتی دیگر در روابط بین المللی ورزش و در جهت افزایش توان این رشته پرمدال بعمل آید.بر همین اساس حركت ترسیم شده در انتخابات و رقابت پیش رو بر اساس عزت و مصلحت و شان و جایگاه وزنه برداری خواهد بود . واقعیت این است كه از مدت ها قبل فعالیت های ما آغاز شده و در ماه های گذشته به دستور معاون اول محترم ریاست جمهوری نشستی تخصصی در سطح كارشناسان وزارت خارجه ، وزارت ورزش و جوانان و كمیته ملی المپیك برگزار شد و جوانب كار بررسی گردیده و نتیجه به اطلاع مسؤلین مربوطه رسیده است.

دكتر باقری در پاسخ به این سوال كه كسب كرسی دبیر كلی فدراسیون جهانی برای ایران دور از دسترس می باشد یا خیر؛ توضیح داد:برای موفقیت در چنین سطحی ٥ عامل تاثیر گذار است.اولین عامل، داشتن پتانسیل و ظرفیت فردی است . آقای مرادی با تغییری كه در مدیریت وزنه برداری از دهه ٧٠ ایجاد نموده و ایران را در جایگاه جهانی و المپیكی به دنیا معرفی كرده و به دنبال آن ١٢ سال با پتانسیل شخصی ، دبیر كل قاره آسیا بوده و دارای رزومه قابل قبولی است واجد این شرط اولیه می باشد، چرا كه این كرسی به راحتی به دست نمی آید ولی ایشان با توانمندی و روابط خوب و استفاده از تلاش های مثبتی كه در حوزه وزنه برداری داشته به این مهم نائل گردیده است.دوم، داشتن روابط موثر بین المللی و تسلط به زبان انگلیسی كه كاندیدهای شركت كننده از ایران واجد این شرط می باشند. نكته سوم ، توان علمی و فنی در پستی كه كاندیدا معرفی شده است.نكته چهارم و پنجم رایزنی های گسترده و همه جانبه داخلی و خارجی و منابع مالی می باشد.

وی ادامه دادند: تاكنون تیم فعال در انتخابات پیش رو و كاندیداهای ایرانی علاوه بر دارا بودن سه شرط اول و معرفی خود با توانمندی بالا، در حوزه رایزنی ها هم وارد عمل شده و سعی بر این می باشد كه از ظرفیت های داخلی نیز در این خصوص استفاده گردد. متاسفانه منابع مالی محدود و عدم حمایت های مالی در این خصوص توان فعالیت ما را كند نموده و تاثیر خود را در ادامه خواهد گذاشت بنابراین اگر عزمی از سوی نظام برای كسب این كرسی مهم وجود داشته باشد امیدواری برای حمایت های بیشترو موفقیت بالا خواهد رفت.

نایب رییس فدراسیون وزنه برداری افزود: مطابق برداشت شخصی ام شرایطی كه در داخل با آن مواجه هستیم عدم خود باوری و تلاش و حمایت جدی برای كسب این كرسی مهم بین المللی است ولی این باعث نمی شود تا ما پا پس بكشیم چرا كه قبلا هم با وجود شرایط دشوارتری، پست دبیر كلی قاره كسب شده است . تفاوتی كه در این دوره شاهدش هستیم؛ توصیه و دستور مسؤلین رده بالای كشور و خواست و علاقه توده مردمی از فدراسیون برای ورود در این رقابت و انجام تكلیف ملی و حرفه ای است . بنابراین فارغ از هر نتیجه ای كه بدست آید ما با تمام توان و عدم فوت وقت و عدم توجه به برخی نا ملایمتی ها و بی اخلاقی ها و تخریب های نا آگاهان و برخی تلاش های افرادی كه علیه منافع ملی تلاش می نمایند مسیر صحیح را انتخاب نموده و با مشورت متخصصین امر پیش میرویم.

وی با اشاره به اینكه رایزنی های خوب و موثری در طول برگزاری مسابقات قهرمانی نوجوانان در تایلند با كشورها و مسؤلین قاره ها از جمله شخص تاماش آیان داشته ایم خاطرنشان کرد: نقطه نظرات همه را شنیده و در جریان فضای انتخابات بیشتر قرار گرفته ایم بنابراین در حال آنالیز آنها هستیم تا با رویكردی درست بتوانیم حداكثر امتیاز را كسب نماییم و در این راه به كمك جامعه وزنه برداری ، حمایت مسؤلین و دعای خیر مردم نیازمندیم.

انتهای پیام/