بخشایی: میراث نامناسبی به من رسید/ به صورت مستقیم با اتحادیه جهانی کشتی مکاتبه می‌کنیم

مسوول کمیته گراپلینگ گفت: میراث نامناسبی به من رسیده و تلاشم این است تا سرمایه‌های این رشته را دور هم جمع کنیم.

image_pdfimage_printچاپ خبر

نشست خبری کمیته گراپلینگ از رشته‌های تحت پوشش فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی امروز سه‌شنبه برگزار شد.

در این نشست موسی بخشایی که اخیرا بعنوان مسوول کمیته گراپلینگ منصوب شده است، اظهار داشت: گراپلینگ تحت پوشش اتحادیه جهانی کشتی است. کشتی آزاد، فرنگی، پانکریشن و گراپلینگ تحت پوشش اتحادیه جهانی کشتی هستند. گراپلینگ و پانکریشن بیش از ۱۰ سال است به این اتحادیه وارد شده‌اند.

وی افزود: قهرمانان زیادی در این رشته معرفی شده‌اند. گراپلینگ در سال ۲۰۰۹ نمایندگی‌اش به ایران داده شد. تیم‌های ملی را به رویداد‌های مختلف اعزام کردیم و با توجه به فراز و نشیب‌های که در مدیریت این رشته وجود داشت با تصمیم اتحادیه جهانی کشتی و فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی، نمایندگی آن تغییر کرد و به من داده شد.

بخشایی عنوان کرد: مناسبات در رشته‌های رزمی در دنیا تغییر پیدا کرده است. اکنون کامبت گیمز سالهاست برگزار می‌شود و ۱۵ رشته در آن اجرا می‌شود. اتحادیه جهانی کشتی هم با ۲ رشته گراپلینگ و پانکریشن در آن حضور دارند و البته این ۲ رشته، صد در صد ورزش رزمی هستند.

وی اظهار کرد: فنون مختلفی در گراپلینگ به اجرا درمی‌آید. اتحادیه جهانی تقویم مشخص و مدونی را دارد. امسال اولین رویداد ما مسابقات کسب سهمیه کامبت گیمز است که اردیبهشت در تاشکند و در پنج گروه وزنی برگزار می‌شود که هشت نفر برتر هر گروه، سهمیه کسب می‌کنند. کامبت‌گیمز نیز مهرماه امسال در عربستان برگزار خواهد شد. سپس قهرمانی جهان بزرگسالان را تیرماه در شهر ورشو لهستان و پس از کامبت گیمیز نیز قهرمانی آسیا را در ژاپن داریم.

وی در مورد بانوان این رشته، گفت: تازه ۵ فروردین ماه منصوب شده‌ام و در حال بررسی هستیم تا ببینیم مدیریت قبلی، مجوز حجاب بانوان را اخذ کرده‌اند یا خیر؟ سپس اقدامات لازم در بخش بانوان انجام می‌شود. ولی قطعا در مسابقات کسب سهمیه، بانوان اعزام نمی‌شوند.

بخشایی در خصوص تعامل با فدراسیون کشتی، عنوان کرد: اساسنامه اتحادیه جهانی می‌گوید که ۲ رشته المپیکی و ۲ غیر المپیکی داریم که اولویت اول برای گراپلینگ و پانکریشن، فدراسیون‌های کشتی کشور‌ها هستند و اگر آن‌ها نخواهند، بخش‌های دیگر می‌توانند درخواست بدهند و به صورت مستقیم با اتحادیه جهانی مکاتبه کنند که این اتفاق برای ما افتاده است.

وی گفت: زمانی که فدراسیون کشتی با مدیریت رسول خادم رشته گراپلینگ را وارد کرد، جمعیت زیادی داشتیم و اکنون نیز همان علاقمندان پرتعداد را داریم. برنامه‌ریزی برای رده‌های پایه داریم تا بتوانیم تیم‌های قدرتمندی در رده‌های سنی مختلف داشته باشیم.

بخشایی عنوان: زمان برای اعزام بسیار کوتاه است و تلاش کردیم از نفرات موجود استفاده کنیم چراکه زمانی برای انتخابی نداریم. شورای فنی را تشکیل داده‌ایم و به سرعت جلسات انجام خواهد شد تا کادر فنی نیز معرفی شود.

وی گفت: میراث نامناسبی به من رسیده و سعی داریم به دوستانی که در استان‌های مختلف به آنان بی‌مهری‌شده است را دور هم جمع کنیم.

بخشایی ادامه داد: اعتقادی به این ندارم مثل برخی رشته‌های رزمی به دنبال مستقل شدن باشیم. برنامه‌ای هم برای مستقل شدن نداریم.