پورسلمان: اهل انتقاد کردن و بهانه گرفتن نیستم/ شمشیربازی را «برند» می کنیم

روزنامه ابرار ورزشی در راستای پیشبرد اهداف پیرامون پیشرفت در رشته های غیر فوتبالی و اطلاع رسانی به ...
image_pdfimage_printچاپ خبر

روزنامه ابرار ورزشی در راستای پیشبرد اهداف پیرامون پیشرفت در رشته های غیر فوتبالی و اطلاع رسانی به ورزش دوستان، مصاحبه جامعی را با دکترعلیرضا پورسلمان، رییس فدراسیون شمشیربازی انجام دادیم که مشروح آن را در ادامه می خوانید:

به امپراطوری کره جنوبی در آسیا پایان دادیم

* اهداف بنیادین و برنامه های اساسی شما برای چهار سال پیش رو چیست و تا کنون چه موارد شاخصی انجام شده است؟

– ابتدا عرض تشکر دارم از شما و همکارانتان در روزنامه ابرار ورزشی؛ ما وقتی فدراسیون را تحویل گرفتیم، به واسطه دبیری فدراسیون و حضور در کنفدراسیون آسیا و همینطور کشمکش هایی که به عنوان داور بین المللی با فدراسیون داشتم، با نقاط ضعف و قوت شمشیربازی آشنا بودم. یکی از ضعفهای بزرگ فدراسیون که به آنها در رسانه های دیگر هم اشاره داشتیم، بحث زیرساختها است. ما تیمی را داریم به مسابقات جهانی ایتالیا اعزام می کنیم که جزو شش تیم برتر دنیاست و کشورهای دیگر روی ما حساب ویژه ای باز می کنند. امپراطوری کره جنوبی در آسیا را شکستیم و پس از 24 سال صاحب مدال طلا شدیم توسط آقای پاکدامن و همچنین مدال برنز توسط آقای رهبری نیز گرفتیم؛ تیم سابر هم دوم شد. ما سالها به چین و ژاپن می باختیم!

من از مجموعه کلاهدوز شهیدشیرودی بازدید داشتم که به دلیل فرسودگی زیاد، استفاده از آن مقرون به صرفه نخواهد بود. یکی از برنامه های ما، اصلاح ساختارهای این چنینی برای برگزاری رویدادهای مختلف خواهد بود. برنامه های رقابتی ما پس از دوران کرونا دچار مشکل شده بود و رده بندی در بخش های مختلف نداشتیم که سال گذشته بالاخره آن را برگزار کردیم. یکی از کارهای خوب فدراسیون، نوشتن یک برنامه عملیاتی و پایبندی در اجرای آن است که در نهایت بدانیم در انتهای چهار سال به کجا قرار است برسیم.

پورسلمان: اهل انتقاد کردن و بهانه گرفتن نیستم/ شمشیربازی را «برند» می کنیم

قصدمان این است که رشته های اپه و فلوره را نیز توسعه بدهیم

–  قصدمان این است که دو رشته دیگر(اپه و فلوره) را نیز توسعه بدهیم و آنها را از وضعیت انفعال خارج کنیم البته وضعیت اسلحه اپه خیلی نامناسب نیست ولی در کل در هر دوی آنها باید به فکر نسل سازی مجدد باشیم. نسلی که در جلسات سالهای آینده بتوانیم با اطمینان بگوییم که مدالهای مختلفی می توانند تصاحب کنند. خود کمیته و وزارت خانه باید صحه بگذارند که این دو رشته، توانایی کسب مدال را دارند. هنگامی که فدراسیون را تحویل گرفتم، تیم اسلحه سابر در کوران آماده سازی برای المپیک پاریس بود. در اولین مسابقات کسب سهمیه امسال یعنی جام جهانی اسپانیا که ما در نهایت با پیروزی مقابل ایتالیا سوم شدیم، در اردیبهشت ماه با حضور 45 کشور برگزار شد. در 3، 4 دوره اعزام قبلی، تیم ایران ناکام بود و نتایج درخشانی نگرفته بود اما ما نگرانی نداشتیم چون از وضعیت تیم مطلع بودیم. ما دارای استراتژی خاصی برای مسابقات مختلف هستیم. در حال رصد کردن چین و ژاپن هستیم که بتوانیم از آنها فاصله بگیریم و سهمیه خود را تثبیت کنیم. پس از آن هم که قهرمانی آسیا در چین را داشتیم.

با دلار 28 هزار تومانی برای المپیک برنامه ریزی کرده بودیم

نکته دیگر تحویل گرفتن فدراسیون با دلار 28 هزار تومانی بود و ما برنامه ریزی خود را برای المپیک پاریس، بر اساس آن انجام دادیم ولی دلار الان 50 هزار تومان است! با این حال فقط 300 میلیون تومان به بودجه ما در سال جدید اضافه شد. در نتیجه ما مجبور هستیم از منابع خصوصی و حامیان مالی برای جبران این کمبود بودجه استفاده کنیم تا برنامه های خود را ناقص نگذاریم. تقویت هیئتهای استانی نیز در دستور کار ما هست. با مطالعاتی که صورت گرفته ، این هیئتها را رده بندی کردیم تا مشخص شود به کدام هیئتها باید توجه بیشتری داشته باشیم. آنگاه می توانیم از دل هیئتها نیز به اهدافمان برای نسل سازی برسیم.

سعی داریم جمعیت مخاطبانمان را افزایش دهیم

اوضاع استعدادیابی ما نیز خوب است. تیمهای بازرسی را برای عملکرد هیئت های استانی قرار دادیم.سعی داریم جمعیت مخاطبمان را افزایش دهیم. در کل دو مبنا برای بحث قهرمانی داریم؛ نگاه استعدادیابی که مربوط به آینده است و نگاه گلخانه ای که لازمه موفقیتهای فعلی است تا توجه کمیته و وزارتخانه را جلب نماییم.

* تعاملات فدراسیون با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک چگونه است؟ بحث واگذاری 3000 متر زمین در ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟

– خوشبختانه با دکتر سجادی که سبقه ورزشی نیز دارند رابطه خوبی داشتیم و ایشان دو بار نیز نامه ارسال کردند برای اعطای آن 3000 هزار زمین به ما. منتظر شرکت توسعه هستیم که کار واگذاری زمین را انجام دهند. پیگیریهای ما تا امروز هم ادامه داشته و کماکان منتظر این رخداد هستیم. این زیرساختها، یکی از اساسی ترین نیازهای فدراسیون شمشیربازی است.

به نظر نمی رسد فدراسیون کشتی، سالنی که برای شمشیربازی بود را به ما برگرداند

در این باره تیم هندبال را مثال میزنم که در طول مسابقات آسیایی، نتایج درخشانی کسب نمی کرد تا زمانی که تالار هندبال شکل گرفت. پس از استقلال فدراسیون هندبال در بحث سالن، رشدشان نیز آغاز شد. همینطور درباره وضعیت شنا و تخصیص کامل مجموعه آبی شهید شیرودی به آنها؛ این رشته ها صاحب زیرساخت مستقل هستند ولی ما برای خود ساختمان فدراسیونمان هم هزینه می کنیم!

انشاالله دستور اکید آقای سجادی به منصه ظهور برسد و زمینه ساز تغییر شرایط بشود. به نظر نمی رسد که فدراسیون کشتی نیز، سالنی که زمانی برای شمشیربازی بود را دیگر در اختیار ما قرار بدهد.

پورسلمان: اهل انتقاد کردن و بهانه گرفتن نیستم/ شمشیربازی را «برند» می کنیم

* زیرساختهای سایر استانهای کشور به چه نحوی است؟

–  در تهران ما هیچ نوع زیرساختی که مستقیم در اختیار فدراسیون یا هیئت استان باشد را نداریم! هیئت تهران یک هیئت آواره به تمام معناست! ما از جناب آقای جوادی درخواست جدی داریم که به این موضوع رسیدگی کنند ؛ چرا که چند نفر اعضای تیم ملی در تهران هستند و نمی توانند در جایی مثل پارک تمرین کنند!

ماده 88 ممکن است پاشنه آشیلی برای بحث قهرمانی و پیشرفت شود

ما در شهرهایی نظیر یزد، اردکان(دارای بهترین سالن ایران)، اصفهان و اردبیل، امکانات بسیار خوبی داریم البته بحث ماده 88 ممکن است پاشنه آشیلی برای بحث قهرمانی در استان ها شود و باید یک ساز و کار مناسب برای این موضوع اندیشیده شود. بخش عمده ای از زیرساختهای کشور، در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته که در حال درآمدزایی هستند. ما در برنامه ششم به دنبال حرفه ای سازی ورزش هستیم و ارزان کردن ورزشهای همگانی؛ حال آنکه ماده 88 با اختیار دادن به بخش خصوصی، باعث می شود که زیرساختهای تخصصی رشته ای مثل والیبال، در اختیار ورزشهای همگانی مثل فوتسال و غیره قرار بگیرد و برای بحث پرداخت اجاره و درآمدزایی بخش خصوصی، هزینه ها به طور سرسام آوری افزایش یابد. در شمشیربازی هم شاهد همین اتفاق در سطح استانها هستیم که سالنهای تخصصی این رشته را برای اجرای ورزشهای دیگر در کنار آن، اجاره می دهند.(مثل پیلاتس یا آمادگی جسمانی!)

وضعیت زیرساختها را در سطح کشور کاملا رصد می کنیم ولی در حال حاضر از وضعیت فعلی راضی نیستیم؛ هرچند که طبق همان درجه بندی استانها، شرایط را بهبود دادیم.

* برای جبران کمبود بودجه چه راهکارهایی را مدنظر قرار دادید؟

– ما نیاز به راه های خلاقانه در این مسئله داریم. بودجه تخصیص یافته از سوی وزارتخانه و کمیته ملی المپیک، تقریبا یک چهارم هزینه مورد نیاز ماست!

تا به حال به خاطر بی پولی، اعزامی را لغو نکردیم

تا به حال مصاحبه ای از بنده به عنوان خادم رشته شمشیربازی ندید که در آن من گفته باشم که به خاطر بی پولی، اعزام تیم را متوقف کردم. سعی داشتیم که کیفی اعزام داشته باشیم ولی هرگز جلوی آن را نگرفتیم. اعزامی که به مسابقات قهرمانی آسیا داشتیم، تمامی بودجه ذخیره شده ما را بلعید! در عوض به یکسری نکات فنی دسترسی پیدا کردیم که ما را از جایگاه دقیقمان در اسلحه سابر مردان و زنان و اپه مردان، مطلع ساخت. در مسیر تامین بودجه از دوستان و حامیان مختلفی نیز کمک گرفته ایم و بسیاری از نیازهای ما را برطرف کردند. ما از همینجا دست این عزیزان را می فشاریم. برای مثل ما حدود 500 میلیون تومان برای دوربرگشت لیگ شمشیربازی هزینه کردیم که تقریبا چیزی از طریق بودجه فدراسیون پرداخت نکردیم و زحمت آن با حامیان مالی بود.

شهرداریها باید متولی ورزش هر شهر باشند

*جلسه ای را اخیرا با دکتر همتی، مشاورعالی وزیر کشور در مسائل عمرانی داشتید. چه صحبتهای راهبردی مطرح شد؟

–  پیرو همان مسائل خلاقانه برای جبران کمبودهای مالی با ایشان جلسه خوبی داشتیم و مقرر شد از ظرفیت شهرداریهای سراسر کشور برای تکمیل معضلات زیرساختی و نیز تعاملات بیشتر با خود آنها برای بحثهای مشارکتی، کمک بگیریم. در سطح دنیا، شهرداریها متولی ورزش آن شهر هستند. اگر مدیریت واحد شهری در سطح کشور به خوبی برقرار شود، بسیار از مشکلات ورزشی مرتفع می گردد.

با انتخاب نوبت مناسب برای جدالهای علی پاکدامن، فشار را از روی او برداشتیم

* در خصوص مسابقات قهرمانی آسیا در چین که واقعا تیم ملی ما عملکرد خوبی داشت و موفق شدیم بعد از 24 سال توسط آقای پاکدامن طلایی شویم، صحبت کنید؟

–  بخش عمده از ورزش قابل پیش بینی نیست روزی رو داریم که ورزشکار ما روزش هست و در مقابل حریف تمام توان فنی خود را ارایه می کند، حریف مقابل هم همینطور؛ وقتی بحث رقابت در سطح اول آسیا مطرح می شود دیگر باید منتظر ماند و دید که در آن روز چه اتفاقاتی می افتد ولی ما پیش بینی کرده بودیم که در آسیا باید چکار بکنیم و یک برنامه ریزی عملیاتی و استراتژیک را طراحی کردیم. ما در آسیا با ژاپنی سرشاخ شدیم که 5 دوره قبل به شدت ما را شکست داده بود و یک تهدید جدی محسوب می شد البته 2 بار ورزشکاران ما جلو افتادن اما در نهایت بازی رو واگذار کردیم. در اسپانیا اتفاقات خوبی افتاد و موفق شدیم یکسری از قالبها را بشکنیم؛ به طور مثال آقای پاکدامن که معمولا نفر پایانی ما بود و فشار زیادی رو تحمل می کرد خودش آمد و گفت امکانش هست من نفر آخر نباشم؟!

در این میان سرمربی پذیرفت و علی پاکدامن در جای قرار گرفت که خیلی به ما کمک کرد و خصوصا در بازی با تیم ملی ایتالیا این موضوع را به خوبی حس کردیم. علی در بازی با ژاپن هم در همان جایگاه جدید قرار گرفت یعنی نفر اول و قبل از تمام کننده و توانست بازی رو کنترل کنه و چون اون استرس زیاد از روی دوشش برداشته شده بود خیلی روان و موثر ظاهر شد. محمد فتوحی در جای خیلی خوب قرار گرفت و خوب ضربات رو کنترل کرد و در نهایت بچه ها به یک قالبی خیلی خوبی رسیدند و در بازی آخر مقابل ژاپن 40 بر 29 کار را تحویل آقای باهر ارسباران دادیم و خدا رو شکر این بازی رو بردیم و ژاپن بازی بعدش رو هم مقابل چین باخت و خوب ما فاصله خوبی از این تیم گرفتیم. در اسپانیا علی پاکدامن در بخش انفرادی بسیار درخشان ظاهر شد و آرون ژیلاگی رو برد که یکی از اسطوره های ورزش شمشیربازی است و 3 دوره المپیک صاحب مدال طلا شده و در ادامه در شانزده نفر اصلی خیلی خدا کمک کرد و اگر بچه ها کمی اعتماد به نفس داشتند شاید شاهد فینالی تمام ایرانی باشیم اما به هر حال خوب بود و توانستیم در مراسم پایانی 2 پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز در آوریم.

همچنین در تیمی هم نتیجه، نتیجه درخشانی بود اما می رویم برای مسابقات قهرمانی جهان در کشور ایتالیا که خوب خیلی از مدلهای کسب سهمیه المپیک در این رقابتها نمایان خواهد شد. در این بازیها و در مرحله شانزده نفر اصلی اگر ما بتوانیم ژاپن را از پیش رو برداریم و به جمع 8 تیم برتر برسیم خیلی از راه دریافت سهمیه المپیک را طی خواهیم کرد. ببینید ما الان جزو معدود رشته هایی هستیم که سهمیه در دست داریم و فقط باید در مسابقات آتی آن را حفظ کنیم. تیم آماده است و ابزار لازم را در اختیارشون قرار داده ایم و سعی می کنیم با در نظر گرفتن پاداشهای مناسب آنها را از نظر روحی و روانی هم آماده کنیم. من به شخصه خیلی امیدوار هستم و انشاالله که بتوانیم برای اولین بار مدال قهرمانی جهان را از مسابقات جهانی ایتالیا صید کنیم.

اهل انتقاد کردن و بهانه گرفتن نیستم

*  در مورد مسابقات آسیایی هانگژو بفرمایید که خوب ظرفیتها به چه شکلی است و طبیعتا شمشیربازی از آن رشته هایی خواهد بود که به صورت ترکیبی یعنی کیفی و کمی اعزام خواهد شد؟

–  ببینید من جزو خادمینی هستم که خیلی دنبال انتقاد کردن و بهانه گرفتن نیستم و کارم رو انجام می دهم اما واقعا به عنوان رییس فدراسیون شمشیربازی انتظارم از مسئولین کمیته ملی المپیک خیلی بیشتر این است. من به عنوان رییس فدراسیون جلسات مختلف را با آقای دکتر نصرالله سجادی به عنوان مسئول فنی کاروان، آقای دکتر رقبتی، خانم کازرانی، خانم فرهادی زاد و البته کمتر با آقای دبیرکل که البته دسترسی به ایشان یک مقدار دشوار است، برگزار کردم! البته نه اینکه با آقای دکتر هاشمی اصلا نشستی نداشتم، نه؛ حتی در یک جلسه به ایشان گفتم شما در بخش

بانوان به ما کمک کنید. ببینید یک بخش را ما کیفی انجام می دهیم و خوب اگر نتیجه بگیریم در این خصوص عملکرد قابل قبولی داشتیم اما در حالت دیگر شما دارید با این تفکر و این تصمیمی که می گیرید آینده یک رشته ورزشی را رقم می زنید. من فکر می کنم در بخش بانوان به ما کم لطفی شد و خوب یک سهمیه به ما دادند و در جلسه آخر ستاد بازیها نمی دانم چه شد که آن را هم از ما گرفتند!

نگاه و برنامه ریزی ما برای کسب مدال المپیک است

بعضی تصمیمات خیلی در آینده یک رشته و انگیزه ورزشکاران آن رشته تاثیرگذار است و واقعیت این است که ما خیلی نگاهمان به بازیهای آسیایی نیست در حالی که می دانیم برای ورزش کشور اهمیت دارد اما نگاه و برنامه ریزی ما برای کسب مدال المپیک است.

نباید در حق هیچ ورزشکاری ظلم بشود

* در خصوص حواشی که برای خانم اعظم بختی به عنوان اولین بانوی مدال آور تاریخ شمشیربازی ایران پیش آمد بفرمایید که داستان چه بود؟

– من به اوضاع فنی شمشیربازی مسلط هستم، ورزشکار من بعد از مسابقات قونیه که مدال گرفته در کشور حضور نداشته حالا به هر دلیلی و گزارشی از آمادگی بدنی و شرایط تمرینی ارائه نداده است. ایشان آمد و ما از ایشان خواستیم که حتی به سفارت مراجعه کنند به شرط اینکه در مسابقات انتخابی شرکت کنند. ببینید ما مسابقات رده بندی را در سطح کشور برگزار کردیم و ایشان حضور نداشت و طبیعتا من به عنوان رییس فدراسیون باید پاسخگوی نفرات برتر این مسابقات باشم. در فدراسیون شمشیربازی من اعتقاد دارم که نباید در حق هیچ ورزشکاری ظلم بشود و این حق الناس است. من در این پست اجازه ندارم سلیقه ای عمل کنم و باید جوابگوی همه ورزشکاران این رشته باشم. ایشان برای ما محترم هستند و اگر در قالب قوانین فدراسیون گام بردارند بازهم به عنوان قهرمان در کنار ما خواهند بود.

تجهیزاتی که در داخل تولید می کنیم، تاییدیه فدراسیون جهانی را ندارد

* در خصوص تجهیزات شمشیربازی و نحوه فراهم سازی امکانات برای ما بیشتر توضیح بدهید؟

–  من در حاشیه مسابقات چین از یک کارخانه تولید تجهیزات شمشیربازی بازدید کردم، متاسفانه آن چیزی که ما در کشور تولید می کنیم مورد تایید فدراسیون جهانی نیست البته در تمرینات بعضا از این امکانات داخلی استفاده می کنیم که خوب مسئولیت سنگینی برای ما در بر خواهدداشت. ماسک و تیغه نمی توانیم تولید کنیم و فقط به گارد، دسته، دستکش و چند قلم دیگر اکتفاء کرده ایم که البته بچه ها برای آن خیلی زحمت کشیده اند و قالبهای آن را فراهم کرده اند و در حال تولید هستند. ازسوی دیگر کارخانه های تولید لوازم شمشیربازی در خارج از ایران با سرمایه گذاریهای بسیار بالا و دریافت مجوزهای مربوطه از فدراسیون جهانی توانسته اند این امتیازات انحصاری را مال خود کنند و این می تواند یک بیزینس برای فدراسیون جهانی هم باشد البته در این زمینه هم برنامه داریم و انشاالله با وارد کردن مواد اولیه برطرف خواهیم کرد که مربوط لباس شمشیربازان هست که کمک می کند هزینه های ما کاهش یابد و در خصوص تجهیزات هم یک بخشی باید خرید نقدی داشته باشیم و الباقی ما می شویم نماینده آن شرکت در منطقه و با فروش تجهیزات بقیه پول را تسویه خواهیم کرد.

با استفاده از ظرفیت باشگاهها می توانیم بومی سازی کنیم

* چند روز پیش مسابقات باشگاهی در بعضی از رشته ها برگزار شد و قهرمانان مشخص شدند و چون شما تاکید داشتید که در راستای حرفه ای شدن می خواهید قدم بردارید؛ وضعیت باشگاهها را چطور ارزیابی می کنید؟

–  ما از چند باشگاه که به صورت مداوم در شمشیربازی حضور دارند مثل باشگاه مس سونگون، چادرملو اردکان، سپاهان اصفهان، فولادمبارکه اصفهان و … که اکثرا هم خصوصی هستند کمال تشکر را داریم و رفته رفته به این سمت می رویم که به طور مثال اگر باشگاه سپاهان اصفهان در شمشیربازی فعالیت می کند دارای مدرسه شمشیربازی باشد و با داشتنن سالن اختصاصی و حضور مربی متخصص در طول سال بتواند با استعدادیابی و استفاده از ظرفیت باشگاه رفته رفته بتوانیم این رشته ورزشی را بومی سازی کنیم. خوشبختانه در چادرملو اردکان این اتفاق افتاده و بدون شک در سالهای آینده نتیجه آن را خواهید دید. بدون شک زمان زیادی طول خواهد کشید این نگاه به صورت حرفه ای به اجراء درآید ولی به هر حال باید از یک جایی کار را شروع کرد.

شمشیربازی را «برند» می کنیم

* خوب به هر حال رشته شمشیربازی در جامعه رایج نیست و انشاالله با تدابیر شما و همکارانتان بتوانید این فاصله را به حداقل برسانید، در خصوص ارتباط شما با وزرات آموزش و پرورش چه برنامه ای دارید؟

–  متاسفانه تا به امروز به دلیل اینکه رشته شمشیربازی جزو رشته های بومی آموزش و پرورش نیست نتوانسته ای گامهای مثبتی برداریم ولی همین امروز جلسه ای داریم که انشاالله با تفاهم نامه ای که به ثبت خواهد رسید گام اول را برمی داریم و در ادامه سعی می کنیم شمشیربازی را وارد مدارس خواهیم کرد البته در همه دنیا شمشیربازی به صورت مدرسه ای گسترش می یابد و اکثر کشورهای متمول مثل ایتالیا، فرانسه، روسیه، مجارستان و … این مسیر را در دستور کار خود دارند. ما در نظر داریم که به صورت علمی کار را جلو ببریم و همانطور که گفتم ما به صورت استعدادیابی و یا به صورت گلخانه ای توامان کار را به جلو هدایت خواهیم کرد و کاری که در حال انجام آن هستیم آن است که می خواهیم شمشیربازی را بصورت «برند» در آوریم تا حامیان مالی بیایند و در کنار ما به پیشرفت و گسترش این رشته ورزشی کمک کنند.

* چقدر می توانید قهرمانان خود را از لحاظ مالی حمایت کنید و گویا وزرات ورزش و جوانان با تاکید وزیر محترم اقدام به بیمه کردن ورزشکاران کرده است که این طرح را چگونه می بینید؟

–  اتفاق بسیار مبارکی که با همت جناب آقای دکتر سجادی در حال انجام هست که بیمه رازی آمده و قهرمانان ورزش را تحت پوشش قرارداده است ما اگر از 20 سال پیش تنها ماهیانه مبلغ 70 هزار تومن برای قهرمانانمان هزینه می کردیم در حال حاضر مشکلی برای این مقوله نداشتیم که خوب اتفاق نیفتاد و فدراسیونها هم با شرایط مالی که دارند طبیعتا نمی تواند گام مثبتی را بردارند اما خوشبختانه آقای وزیر که خودشان هم ورزشی هستند و دوران قهرمانی را سپری کرده اند و می دانند که قهرمانان چه دغدغه هایی دارند این موضوع مهم را در دستور کار خود قرار داده اند که بدون شک به یادگار خواهد ماند.

از انتقاد سازنده استقبال می کنیم و از کنار انتقاد مخرب رد می شویم

* نوع برخورتان با منتقدان چگونه است؟

–  با 2 نگاه متفاوت با این موضوع برخورد می کنیم ما با هر انتقاد سازنده ای استقبال می کنیم و آن را برای خود یک فرصت می دانیم اما از کنار کسانی که ما را غیر منصفانه نقد می کنند عبور می کنیم.

* سید محمدمهدی صفی زاده – ایمان پناهی